Concert pascal
MOPAN Suceava

Dramele nu le ocolesc nici pe vedete! De cele mai multe ori, viața nu este atât de roz pe cât lasă să se vadă celebritățile pe rețele de socializare. Mulți preferă să-și ascundă problemele, alții însă nu s-au temut să facă publice momentele de cumpănă ale vieții. Au cedat răpuse de muncă, depresii, despărțiri și alcool, notează click.ro.

Costi Diță este cunoscut ca Giani, unul dintre cele mai spumoase personaje din serialul „Las Fierbinți”, de la Pro TV. Actorul, în vârstă de 41 de ani, a evitat ani de zile să-și expună public viața privată. A ţinut ascunsă drama prin care a trecut în urmă cu patru ani, atunci când a traversat cea mai nefastă perioadă a vieții sale. Pentru Costi Diță, anul 2017 avea să însemne coșmarul vieții lui. Probleme familiale grave s-au suprapus cu o afecțiune dermatologică care i-a dat, la acea vreme, viața peste cap cu totul. ”5 accidente, descopăr că mama face cancer, apoi pe la jumătatea anului, bunică-mea a murit şi, la final de an, eu fac o chestie d-asta, o complicaţie, o chestie dermatologică, combinată cu sindromul ăsta de burn-out (n.r. epuizare)”, a dezvăluit simpaticul actor, în cadrul unui interviu acordat lui George Buhnici, pentru Cavaleria.ro, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/vedete-care-si-au-recunoscut-cele-mai-ascunse-drame-depresii-boli-dependente

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava