Concert pascal
MOPAN Suceava

Chiar dacă în timpul pandemiei multe săli de sport au fost închise, vedetele, obişnuite să tragă de fiare, au continuat să facă sport fie acasă, fie în aer liber. Acum, că sălile s-au deschis, multe VIP-uri au început să meargă din nou la sală, acolo unde se simt ca acasă. Bianca Drăguşanu, Bogdan Vlădău, Simona Hapciuc, Simona Senzual, Alex Velea, Dorian Popa sau Mattyas se antrenează din greu pentru a reveni la pătrăţele sau fund bombat, scrie click.ro.

Pentru unii sportul este sfânt şi nu s-au mai simţit bine atunci când în pandemie s-au închis sălile. Bianca Drăguşanu este o veterană la acest capitol şi corpul ei vorbeşte de la sine. Aşa că şi dacă sălile au fost închise, diva şi-a întreţinut silueta de Barbie oriunde a putut, în parc, la piscină, acasă. Pe Simona Hapciuc, pe care o ştiţi de la „Trăsniţi în NATO” sau “Survivor România”, o vedeaţi mereu la sală. Când s-a întors în ţară şi-a amenajat un colţ în noua casă, unde face mişcare la orice oră. Simona Senzual, pe numele ei adevărat Simona Cristina Suhoi, s-a pozat zilele trecute la sala de forţă, după un antrenament epuizant. Dorian Popa sau Alex Velea au dat buzna la sală imediat cum s-au deschis, iar Sonny Flame a continuat să facă sport în parcuri sau acasă, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nu-i-usor-sa-fii-vedeta-muncesti-din-greu-la-silueta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava