Mihai Albu, designer de pantofi și Denisa Tănase, de la trupa Bambi, își văd de afaceri chiar și pe durata izolării la domiciliu, ca urmare a pandemiei de coronavirus, notează click.ro.

Mihai Albu este cel mai cunoscut designer de pantofi din România și în următoarea perioadă va lansa o nouă colecție care va purta numele fiicei lui, Mikaela. „Mika, fetița mea, este izolată acasă la mama ei (stilista Iulia Albu – n.r.). Ne vedem pe Skype, ne auzim la telefon… vreau să o știu în siguranță. Și chiar am creat o colecție de pantofi casual cu numele ei. Sunt 16 modele unisex și le voi expune online cât de curând. Este o colecție inedită, eu fiind obișnuit să lucrez doar pantofi cu toc. Probabil următoarea perioadă ne va afecta pe toți din punct de vedere economic, iar lumea modei va fi și ea în această situație”, a spus Mihai Albu, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/vedetele-muncesc-de-acasa-mihai-albu-creeaza-pantofi-denisa-tanase-face-parfumuri

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava