Concert pascal
MOPAN Suceava

Vera Wang a dezvăluit o metodă neobișnuită prin care ea se menține în formă la 72 de ani! Fosta patinatoare are un trup zvelt și tonus de invidiat, însă „secretul” ei n-ar fi tocmai recomandat pentru oricine.

Vera Wang are 72 de ani, însă nu i-ai da mai mult de 50, notează click.ro. Celebra creatoare de modă se menține impecabil și, deși știm deja că și genele fiecărui individ în parte au un rol important în acest proces, parcă toată lumea vrea să îi afle secretul tinereții.

„Am început să beau votcă după ce s-a născut cea de-a doua mea fiică. Mai întâi, a fost o chestie de o vară, la piscină în Hamptons. După aceea, aveam nevoie la masă de câte un Bloody Mary. Ulterior, pe la 40 de ani, Sex and the city făcea furori și toată lumea obișnuia să bea Cospolitan sau Martini cu mere. Beau votcă și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt mare fan McDonald’s. Beau votca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a declarat Vera Wang, pentru Forbes, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/vera-wang-se-mentine-in-forma-la-72-de-ani-cu-406511.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava