• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Știe ce înseamnă viața după gratii! Trei luni a stat în Arestul Poliției Capitalei, astfel că o nouă repriză de privare de libertate l-ar fi dărâmat complet. Mai ales că are probleme cu inima. Astfel că procurorii au decis ieri să nu-l rețină pe Ștefan Tache, soțul Sandei Ladoși, potrivit click.ro.

45 de inși au fost săltați marți dimineață, în urma a zece percheziții efectuate la domiciliile lor din București și Ilfov. Dintre aceștia, 17 au fost puși sub acuzare, inclusiv cântăreața Sanda Ladoși și bărbatul ei, mai notează sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/verdictul-procurorilor-cazul-sotul-sandei-ladosi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava