Filiala Suceava a Uniunii Artiștilor Plastici din România, în colaborare cu Asociația Artă și Umanitate și Filiala Uniunii Artiștilor Plastici din Cernăuți vă invită la vernisajul expoziției” INIMI UNITE”, organizată în cadrul Proiectului „DIALOGURI ARTISTICE”.

Expoziția „Inimi unite” și „Simpozionul Artelor Vizuale” au avut loc mai întâi la Centrul Cultural” Vernisaj” din Cernăuți în lunile mai – aprilie, 2015. Au participat 65 de artiști din Cernăuți și Suceava cu peste 120 de lucrări de pictură, grafică, sculptură, metal, ceramică, tapiserie, bijuterii, creație vestimentară.

La expoziția din Suceava vor participa aproximativ 60 de artiști cu peste 100 de lucrări,noi, care nu au fost expuse la Cernăuți Vor fi prezenți la vernisaj și plasticieni din Cernăuți. Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Suceava și Consiliul Local Suceava prin programul de finantare 2015. Manifestările se desfășoară și cu sprijinul Consulatului General al României la Cernăuți prin doamna Eleonora Moldovan, consulul general.

Deschiderea expoziției va avea loc joi, 8 octombrie 2015 la City Gallery Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava