Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: „Partidul Verde filiala judeţeană Suceava, consideră că Fondul Monetar Internaţional, pentru România, reprezintă o piedică în calea dezvoltării.
Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, din momentul în care România s-a împrumutat de bani de la FMI, a fost obligată să se supună tuturor regulilor emise de către ei. Cu alte cuvinte, am ajuns să fim supuşii lor, legaţi de mâini şi de picioare, fără drept la replică. Acest lucru a făcut ca România saă devină în cel mai scurt timp, o ţară de tip bananieră, fără economie proprie, fără industrie proprie, fără familii bine organizate, cu o cultură din ce în ce mai slabă, o naţiune cu un grad ridicat de analfabetism, bună de manipulat, cu alte cuvinte o ţară aflată la cheremul bancherilor, vasală şi lipsită de identitate.
România a ajuns să se împrumute datorită lipsei de inteligenţă şi patriotism a conducătorilor şi a clasei politice din ultimii 25 de ani. Aceştia au distrus şi vândut tot ce s-a construit în România dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, fără să răspundă penal în faţa unei instanţe, iar asta ne face să gândim, că foştii şi actualii politicienii români sunt în slujba altor naţiuni.
De asemenea, Partidul Verde filiala judeţeană Suceava, observă că în ultima perioadă de timp, în în zona politică din municipiul Rădăuţi, se întâmplă lucruri ciudate, care nu sunt compatibile cu interesul cetăţeanului. Datorită unor orgolii personale, împletite cu dorinţa după putere a unor politicieni din zona respectivă, s-a ajuns ca activitatea din primăria municipiului Rădăuţi să fie apropape blocată. Rădăuţenii sunt singurii care suferă, iar soluţia de moment trebuie să sosească din zona politicienilor suceveni care doresc să ajungă tot mai sus”.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava