Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele organizației județene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, a remis presei obișnuitul comunicat de duminică în care a elogiat prestația activiștilor de mediu suceveni care ”au făcut lucruri mărețe pentru a opri furtul de lemn din România”. Prezentăm comunicatul integral:
”Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că activiștii de mediu: Daniel Bodnar, Tiberius Vatamaniuc, Sorin Tofan și Gheorghe Oblezniuc au făcut lucruri pozitive, lucruri mărețe pentru a opri furtul de lemn din România.
Chiar dacă unii indivizi sau anumite zone de interes încearcă să-i denigreze, acești minunați bucovineni au făcut ca imposibilul, ușor, ușor să devină posibil.
Să dobori puterea partidelor adică a PNL-ului, a PSD-ului, a UDMR-ului ori să-i oprești profitul unui miliardar vorbitor de limbă germană, toate sunt lucruri imense, grele, dureroase pentru clasa politică cu state vechi, dar binecuvântate de români.
Cel mai mare semn se vede atunci când șoferii care transportă lemn refuză cântarul. Ei știu că au fost prinși cu ”rața-n gură””.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava