Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea clubului Foresta a anunțat în mod oficial numele antrenorului care se va ocupa de pregătirea grupării sucevene în viitoarea ediție de campionat a Ligii a III-a. Alesul este Vespazian Colban, un tehnician care până la vârsta de 41 de ani a antrenat grupările FCM Dorohoi și FC II Botoșani. Colban are și o scurtă experiență ca președinte la Știința Miroslava. Acesta a mai activat pe Areni, însă ca fotbalist, în urmă cu 12 ani, când a îmbrăcat tricoul echipei fanion de atunci a orașului, Cetatea Suceava. Colban a început fotbalul la LPS Botoşani, iar în afară de Cetatea Suceava, a mai evoluat în cariera sa pentru echipele Cetatea Târgu Neamţ, Ceahlăul Piatra Neamț, Poiana Câmpina, Viitorul Hârlău şi FC Botoşani.

„Am purtat mai multe discuții cu Vespazian Colban, în care i-am prezentat ceea ne dorim, iar acesta și-a asumat obiectivul trasat, care este promovarea în Liga a II-a la finalul ediției de campionat 2019-2020. Chiar dacă este un antrenor tânăr, Colban a reușit două promovări cu FCM Dorohoi, din Liga a IV-a până-n eșalonul secund. De asemenea, pe finalul sezonului precedent a preluat-o pe FC II Botoșani, formație aflată într-o situație dificilă în Liga a III-a, izbutind să o salveze de la retrogradare. În alegerea noastră a contat și faptul că Vespazian Colban este familiarizat cu situația din eșalonul al treilea, cunoaște foarte bine Seria I, ceea ce reprezintă un aspect important. Credem că am făcut alegerea potrivită”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

În afară de Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță, din staff-ul lui Colban va face parte și antrenorul cu portarii Vasile Prisacă. Fălticenean la origine și fost jucător la Foresta, Vasile Prisacă s-a ocupat în ultimii ani de pregătirea portarilor în cadrul clubului FC Botoșani.

Reunirea lotului Forestei este programată pentru data de 8 iulie, la ora 10.00. Până în prezent, Foresta a anunțat înregimentarea fotbaliștilor Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu și Dudu Drugă, însă președintele Andrei Ciutac a precizat că în următoarele zile vor semna cu gruparea suceveană alți 2-3 jucători.
Startul ediției de campionat 2019-2020 a Ligii a III-a va avea loc pe data de 24 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava