MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, vine cu o veste bună pentru producători și anume aceea că își vor putea vinde produsele și după ce piețele vor fi închise. El a arătat că la piața din Burdujeni vor fi amenajate 80 de mese în exterior, în zona unde a funcționat provizoriu piața în timpul lucrărilor de modernizare și încă 50 de mese la Piața Centrală, în spatele acesteia, toate acestea cu respectarea normelor de protecție sanitară.

”Odată cu intrarea în vigoare a noilor măsuri adoptate de CNSU și dacă Hotărârea de Guvern odată publicată va stipula aceleași reguli, piețele agroalimentare care sunt în spații închise își suspendă activitatea. Chiar și în această situație, am găsit soluții pentru ca producătorii să-și poată vinde produsele și sucevenii să le poată cumpăra. Drept urmare, la piața din Burdujeni vom amenaja 80 de mese în exterior (în zona unde a funcționat provizoriu piața în timpul lucrărilor de modernizare) și încă 50 de mese la Piața Centrală (în spatele acesteia), toate acestea cu respectarea normelor de protecție sanitară”, a spus Harșovschi.

El a menționat că Centrul Comercial Bazar, Piața En-Gross și Piața Mică rămân deschise.

”Îndemn toți sucevenii să respecte cu strictețe măsurile de prevenție și limitare a răspândirii virusului. Având grijă de noi, avem grijă de cei din jurul nostru”, a transmis viceprimarul.  

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava