Concert pascal
MOPAN Suceava

Într-o intervenție telefonică la Radio Top, administratorul public al județului Suceava, Irina Vasilciuc, a declarat că lucrările de modernizare a tronsoanelor Dolhasca-Suceava și Suceava-Dărmănești, de pe axa rutieră strategică Iași-Suceava, vor fi reluate în cel mai scurt timp și speră că acestea se vor derula într-un ritm bun. Contractele cu liderul asocierilor de firme constructoare, respectiv <Autotehnorom>, au fost semnate deja. Irina Vasilciuc a afirmat că ordinul de începere a lucrărilor va fi dat imediat ce se constituie garanțiile de bună execuție, iar proiectul ar urma să se finalizeze în 15 luni.

Ea a spus: „Nu mai există nici un impediment pentru a nu relua treaba pe cele două tronsoane. Am și avut o discuție preliminară cu unul din managerii de proiect de pe lotul II și lucrurile par a fi în linie dreaptă. După ce se vor constitui garanțiile de bună execuție ne vom întâlni cu firmele constructoare, fiindcă în afară de <Autotehnorom> mai sunt mulți subcontractanți declarați. Sunt multe firme care vor lucra pe aceste tronsoane de drum. Am discutat și cu președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, și vom încerca să stabilim punctele nevralgice, fiindcă sunt unele zone foarte afectate, care au creat disconfort. Pe acelea vom încerca să le rezolvăm prioritar. În contextul acesta, vrem să înțelegem dacă vor avea capacitate de lucru, poate să finalizăm mai repede investiția”.

Administratorul public a completat: „Dacă se va lucra într-un ritm mai alert decât cel anunțat vom satisface această nevoie extrem, extrem de imperioasă, de a soluționa tronsoane importante de drum, care au un disconfort mare și în trafic și pentru cetățeni. Constructorii au zis că au forță de muncă și ne bazăm pe buna credință a lor”. De asemenea, Irina Vasilciuc a susținut că sursa de finanțare este asigurată și a adăugat: „Avem banii și vom plăti dacă lucrările sunt făcute corect și la timp, pentru a nu exista nici o discontinuitate din perspectiva asta”. Lucrările pentru ambele loturi vor costa aproximativ 150 de milioane de lei fără TVA.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava