MOPAN Suceava

Prințul William ar putea fi ultimul monarh britanic aflat la putere, iar fiul său, prințul George, nu va fi niciodată rege, a prezis un cunoscător și expert al casei regale britanice, conform geo.tv. După moartea reginei Elisabeta în septembrie, ierarhiile în familia regală din Marea Britanie s-au schimbat. Prințul de Wales este acum primul în linia tronului, în timp ce prințul George este al doilea, după ce Charles a devenit rege, notează click.ro.

Autoarea și scriitoarea pasionată de istorie, Hilary Mantel, a declarat, într-un interviu acordat anul trecut, că crede că fiul lui Willam și Kate nu va prelua niciodată tronul, iar prințul William va fi ultimul rege. Aceasta a declarat recent pentru cei de la The Times că prințul William va fi încoronat monarh, dar acela va fi „capătul de linie”. „Cred că este o predicție corectă, dar să spunem că nu aș paria bani pe ea. Este foarte greu să înțelegi gândirea din spatele monarhiei în lumea modernă, când oamenii sunt văzuți doar ca celebrități”, a mai adăugat Hilary Mantel, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/vestea-care-zguduie-familia-regala-printul-george-2220261.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava