Concert pascal
MOPAN Suceava

Preconizata relaxare care va veni după perioada de carantină de după ridicarea stării de urgență cauzată de pandemia cu Coronavirus, va da, se pare, posibilitatea sporturilor individuale să își continue antrenamentele. Nu amestecăm jocurile de echipă cu cele în care ești singur și nici recompensele primite.

Pentru sporturile individuale, competiția supremă de recunoaștere a valorii este Jocurile Olimpice. Așa cum am mai menționat cu alte ocazii, nu mai este vremea participării cu un număr de sportivi, campioni locali, cu tot cu steagul țării respective, ci sunt runde de calificări grele pentru a realiza baremul pentru Olimpiadă.

Acesta este visul oricărui sportiv și este țelul de bază și pentru mărșăluitorul sucevean Andrei Gafiața. Sportivul de la CSM Suceava, pregătit de antrenorul Radu Mihalescu, are șansa de a lupta pentru calificarea la JO de la Tokyo amânată pentru 2021.

”Faptul că se preconizează ridicarea anumitor restricții, care ne-au afectat rău, este un lucru deosebit pentru o parte dintre sportivii noștri. Multiplul campion național Andrei Gafița are șansa să își reia treptat programul de pregătire pentru că poate ajunge la JO de la Tokyo, competiție care se preconizează a fi una epică.
Sportivul nostru știe cu ce se va lupta și a continuat și în perioada de carantină să se pregătească exemplar. Ne vom relua antrenamentele organizate în aer liber și sunt convins că lucrurile vor reveni la normal.
Alături de Andrei Gafița vom mai avea posibilitatea, din momentul relaxării, pentru a continua pregătirea ”aerisită” și cu Diana Angelescu, campioană națională la tineret de la CSM Suceava.
Este timp bun, un moment propice și la urma-urmei, o revenire la pregătirea normală de campion” a afirmat antrenorul Radu Mihalescu de la CSM Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava