Concert pascal
MOPAN Suceava

Se pare că viața actriței Anne Hathaway este prea plictisitoare pentru a fi scrisă, din moment ce memoriile vedetei au fost respinse de numeroase edituri, atunci când ea plănuia să-și scrie biografia, potrivit unor surse citate de showbizspy.com. ”Anne a fost refuzată de toate editurile la care a fost, pe motiv că viața ei nu este destul de interesantă și că nu este destul de polulară. A fost foarte dezamăgită, pentru că ea se gândea că va avea un best-seller.”

În altă ordine de idei, actrița se comportă tot mai urât cu cei dragi și apropiați ai ei. O sursă a declarat recent, potrivit showbizspy.com: ”Anne îi pune acum pe toți din echipa ei să i de adreseze cu Miss Hathaway, chiar și pe cei care îi sunt alături de ani de zile. Este o regulă, de când a câștigat Oscarul și dacă cineva îi spune, fără să vrea, Anne, nu mai vorbește cu o perioadă cu persoana respectivă. Ce mai urmează, să vorbeasă despre ea la persoana a treia? Este ridicol! A început să se compare singură cu Grace Kelly. Nimeni nu-i râde în față, dar se fac o mulțime de glume pe la spatele ei, asta e sigur. Nimeni nu-i mai suportă aroganța.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava