MOPAN Suceava

Cardi B (26 de ani) este una dintre cele mai apreicate cântăreţe de muzică rap la momentul actual, zeci de mii de oameni ascutându-i versurile. Popularitatea de care se bucură este viziobilă şi la o simplă privire asupra contului său personal de Instagram, acolo unde artista trebuie să încarce întotdeauna conţinut nou pentru a-i ţine la curent pe cei dornici să afle cât mai multe despre viaţa ei.

Meseria de cântăreţ nu este una deloc simplă, aşa cum ar părea la prima vedere şi presupune sacrificii. Cardi B a dat de înţeles acest lucru atunci când a încărcat o fotografie care i-a îngrozit pe toţi prietenii săi virtuali, potrivit click.ro. Ea a încărcat o fotografie cu picioarele sale, fiind înfiorător de umflat, explicând că asta i se întâmplă de fiecare dată când călătoreşte pentru un timp îndelungat cu avionul. „Uitaţi cât de umflate îmi sunt picioarele, aşa mi se întâmplă de fiecare dată când zbor. Încă un motiv pentru care doctorul mi-a spus să mai răresc numărul turneelor”, a fost mesajul scris de Cardi în dreptul fotografiei, potrivit dailymail.co.uk.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/viata-de-diva-nu-este-deloc-usoara-cardi-b-si-distrus-picioarele-din-cauza

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava