Concert pascal
MOPAN Suceava

Singurul membru al trupei Goodbye to Gravity, care a supraviețuit incendiului din Colectiv, a revenit în țară, după un tratament de peste un an de zile în Olanda. Andrei Găluț vrea să se reapuce de cântat.

Tragedia de la Colectiv rămâne un coșmar pentru foarte multă lume, mai ales pentru cei care și-au pierdut oameni dragi, oameni de neînlocuit. 64 de tineri au murit în acel incendiu devastator, și 186 de persoane au fost rănite.  În acest club concerta formația Goodbye to Gravity, patru din cei cinci membri ai trupei decedând. Solistul Andrei Găluț a supraviețuit și a stat 12 zile în comă, timp în care medicii erau foarte rezervați cu privire la șansele lui de viață. A fost mutat într-un spital din Olanda, acolo unde a fost operat de mai multe ori și stabilizat. A urmat o operație de reconstrucție a feței, care s-a încheiat cu succes, însă nimeni nu știe cum s-a desfășurat recuperare și mai ales cum arată acum Andrei. Un lucru este cert. Un prieten al artistului susține că acesta a revenit în România, în Arad mai exact, unde este îngrijit de părinți, și intenționează se se reapuce de cântat. Fapt ce l-a lăsat de înețeles și pe Facebook încă de anul trecut:
”Vă mulțumesc tuturor, celor care apreciază și cred în visul numit Goodbye to Gravity! Să ne vedem sănătoși și la cât mai multe concerte! Andrei”.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/viata-dupa-colectiv-andrei-galut-s-intors-tara-si-se-reapuca-de-cantat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava