Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi, 7 mai, de la ora 18:00, filmul Coreea de Nord, nimic de invidiat, de Adelin Petrișor, va fi difuzat pe Astra Film Online.

Filmul-reportaj dezvăluie, atât cât este permis, țara lui Kim Jong-un, liderul  suprem al unei distopii, cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la nașterea lui Kim Ir-sen în 2012.

Jurnalistul Adelin Petrișor și cameramanul Cătălin Popescu descoperă Phenianul ajutați de ghidul-translator coreean care le verifică orice mișcare, le sugerează oamenilor intervievați la întâmplare pe drum ce să spună și preferă să mai adauge și de la el.

Coreea de Nord se remarcă ca o țară propulsată de propagandă, în care liderul iese triumfător de peste tot din radiouri, megafoane de tablă și televizoare, iar oamenii dorm în picioare de oboseală în timpul discursurilor oficiale.

Nicolae Ceaușescu a vizitat Coreea de Nord și s-a inspirat din modelul dictaturii țării, implementând câteva dintre lucruri și în România.

Astra Film Online va difuza în zilele de Vineri, Sâmbătă și Duminică filmele: Înapoi în Changa, Tatăl meu, Imre și Baloane de curcubeu.

Fiți la curent cu întreg programul filmelor pe site-ul https://www.astrafilm.ro/online și pe paginile noaste de Facebook.

Rămâneți conectați la Astra Film Online.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava