MOPAN Suceava

Actorul Bogdan Stanoevici (62 de ani), fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și fost candidat la Președinția României, în 2019, s-a stins, marți, după o grea luptă cu Covid-19. Are o poveste de viață după care s-ar fi putut oricând face un film, notează click.ro.

Actorul și politicianul Bogdan Stanoevici a murit marți, 12 ianuarie, doar 10 zile înainte să împlinească vârsta de 63 de ani. Era internat la Terapie Intensivă, la Institutul C C Iliescu din București. Inițial a fost depistat cu COVID-19 și internat la Spitalul Sf. Pantelimon, dar starea sănătății sale s-a agravat din cauza unei infecții nosocomiale căpătată în spital.

Marea sa dragoste a fost  actoria. Aceasta l-a determinat să ia și cea mai radicală decizie din viața lui, plecarea din România în 1989, imediat după succesul filmului lui Ioan Cărmăzan, „Sania albastră”. 21 de ani a fost departe de țara natală, a locuit în Franța, visând ca de acolo să se propulseze către gloria de la Hollywood. Într-un amplu interviu pentru revista „Formula-As”, Bogdan Stanoevici a explicat care au fost motivele exilului său. ”Mă săturasem de anormalitatea vieții în comunism, care îmi cerea să mă descurc permanent, în fiecare clipă a vieții mele. Sigur, eram o figură cunoscută, aveam un statut privilegiat, ceea ce însemna că reușeam să-mi asigur traiul pentru mine și mama mea. Dar începusem să mă satur de descurcatul asta pentru orice, în fond, o supraviețuire umilitoare și dezonorantă”, a povestit Bogdan Stanoevici pentru Formula As.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/viata-nefardata-lui-bogdan-stanoevici-actorul-ucis-de-virusul-care-nu-credea-nu-s

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava