MOPAN Suceava

Vica Blochina e foc și pară! Lituaniencei i s-au furat din boxă bunuri în valoare de 10.000 de euro, motiv pentru care a apelat la Poliție ca să i se facă dreptate! Din păcate, nici până acum, fosta amantă a lui Pițurcă nu a reușit să-și recupereze bunurile! A rămas și fără cauciucuri de iarnă, potrivit click.ro.

„Administratora a spart la mai mulți locatari boxele și ne-au furat bunurile. Am dovezi, am materiale filmate și înregistrate! 10.000 de euro pagubă! Mi-au luat mobila, parchet, cauciurile de la mașină. S-au dus în boxă și mi-au luat tot! I-am făcut plângere la Poliție și ea minte! A fugit cu cauciucurile mele! Nu am recuperat nimic nici până acum! E o mincinoasă!”, a declarat furioasă Vica, pentru Click !

În trecut, administrația imobilului a cerut evacuarea fostei balerine de la Melody pentru neplata cheltuielilor curente. Mai mult, asociația de proprietari a dat-o în judecată pe Vica Blochina pentru neachitarea datoriilor la întreținere. Între timp, blonda susține că a ajuns cu datoriile la zero și a intentat și proces penal pentru calomnie.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/vica-blochina-scandal-cu-administratorul-de-bloc-2222426.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava