Viceprimarul Suceavei Lucian Harșovschi, a reprezentat municipalitatea la o nouă întâlnire organizată în format hibrid în cadrul proiectului „Health&Greenspace”, care a avut loc în perioada 9-10 noiembrie în Messina-Italia.

”Proiectul presupune planificarea și gestionarea responsabilă a zonelor urbane verzi și este cofinanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului de cooperare teritorială URBACT III, Primăria Suceava având o contribuție de 2%. La finalul fazei de implementare a proiectului, luna august 2022, Municipiul Suceava va avea un Plan Local de Acțiune pentru gestionarea responsabilă a zonelor urbane verzi, în care vor fi definite obiective cheie, acțiuni concrete, surse de finanțare și orizontul de timp pentru implementarea acțiunilor cuprinse în Plan”,a  explicat Harșovschi.

El a arătat că tot în cadrul acestui proiect, sub forma unei acțiuni pilot, va fi amenajat un acoperiș verde pe terasa de la etajul 5 a clădirii Primăriei municipiului Suceava.

Valoarea totală a proiectului este 43 725,94 euro.

Municipiul Suceava este partener în acest proiect alături de orașele Espoo (Finlanda), Santa Pola (Spania), Breda (Olanda), Messina (Italia), Tartu (Estonia), Limerick (Irlanda), Poznan (Polonia) și Budapesta (Ungaria).

Vicele Harșovschi a reprezentat Suceava la o reuniune în Italia în cadrul proiectului "Health&Greenspace". Suceava va primi fonduri europene pentru amenajarea unui acoperiș verde la etajul 5 al Primăriei, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava