Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a efectuat o vizită de lucru la sera floricolă a municipalității dar și la noua seră care se află în construcție. Harșovschi a arătat că florăresele au produs anul acesta 156.300 fire de flori, printre care: mușcate, crăițe, petunii, cana indica, gura leului, gazania, celosia, dalia, salvia.

”Suntem în anotimpul în care natura renaște, iar orașul prinde viață, ajutat fiind de copacii înfloriți, dar și de miile de flori plantate de municipalitate. În fiecare an, ne dorim ca Suceava să fie un oraș al florilor, de care să se bucure toți sucevenii. Mai mult decât atât, ne dorim ca noi să producem material săditor pentru întregul oraș. În prezent, municipiul Suceava are spațiu insuficient pentru a-l produce, motiv pentru care, lucrările la construcția unei noi sere sunt în toi”,a  spus viceprimarul.

El a arătat că noua seră se construiește pe o suprafață de 6.595 mp, pe structură metalică și închideri din panouri din sticlă și va avea 1.461,5 mp de suprafață acoperită.  De asemenea, proiectul presupune pentru angajați o anexă cu birouri și vestiare. Valoarea lucrărilor este de 1.952.142,32 RON + TVA, iar termenul de finalizare este decembrie 2021.

Vicele Harșovschi în vizită la florărese, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava