MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava a desemnat, prin vot, ca vicepreședintele acestei instituții, Niculai Barbă, să ocupe funcția de consilier responsabil cu afacerile Uniunii Europene. De precizat că inițial, pe ordinea de zi a deliberativului trebuia să fie supus votului un proiect prin care Niculai Barbă să fie desemnat direct în această calitate. Ulterior, la propunea grupului PSD pentru aceeași funcție s-a înscris în competiție și consilierul social democrat Cristian Macsim. După votul consilierilor prezenți, victoria i-a aparținut vicepreședintelui CJ Suceava, Niculai Barbă, care a primit 21 de voturi.

În noua calitate, Niculai Barbă va colabora îndeaproape cu Comitetul European al Regiunilor (CoR), în numele și pe seama Consiliului Județean Suceava, pentru a aduce în prim plan vocea locală și regională, în cadrul Conferinței privind viitorul Europei, lansată în data de 9 mai 2021.

Vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă, este consilier responsabil cu afacerile Uniunii Europene, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava