Concert pascal
MOPAN Suceava

Autoritățile județene au deschis astăzi Palatul Administrativ din centrul Sucevei, pentru a prezenta presei pagubele provocate de incendiu izbucnit la mansarda clădirii în dimineața zilei de sâmbătă. Reprezentanții presei au fost ghidați de subprefectul Daniel Prorociuc și vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă. Acesta din urmă a ținut să precizeze că parterul și primul etaj al Palatului Administrativ sunt cel mai puțin afectate de incendiu și de intervențiile pentru stingerea focului.

El a mai precizat că celelalte etaje sunt afectate pe porțiuni. De exemplu, spațiul dinspre str. Vasile Bumbac în care funcționa Prefectura Suceava nu a fost afectată de incendiu. Printre cele mai afectate birouri sunt cele ale prefectului și subprefectului. Niculai Barbă a spus că arhiva aflată în Palatul Administrativ nu a fost afectată de incendiu. El a mai precizat că arhiva se află la demisolul clădirii, unde apa nu a ajuns.

 

Vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă: Nici un document din arhivă nu a fost afectat. Imagini din Palatul Administrativ, 8.2 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (6 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava