MOPAN Suceava

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul sucevean Ioan Balan, a declarat, astăzi, că viitorul Guvern al României va fi unul exclusiv PNL și va fi condus de liderul liberalilor, Ludovic Orban. Ioan Balan a spus că îl bucură faptul că după căderea Guvernului PSD condus de Viorica Dăncilă, poată să anunță că liberalii sunt pregătiți să guverneze. „Cu siguranță săptămâna viitoare președintele PNL Ludovic Orban va fi persoana desemnată să formeze Guvernul. Cred că în cel mai scurt timp vom avea un Guvern funcțional, un Guvern care să pornească reconstrucția României. Un Guvern căruia și noi cei din Suceava, președintele Gheorghe Flutur, primarii să i se poată adresa și să primească susținere. Să nu vedem doar într-o comună din județul Suceava revărsat cornul abundenții și să vopsească și crengile prin copaci, iar alte județe să nu aibă bani să-și plătească luna la întreținere. Am văzut primari de-ai noștri care au spus și ne-au cerut ca să ducem mesajul mai departe la București, la Guvernul nostru și să-i spunem să încerce o debirocratizare a aparatului de stat. Pentru că vă spun, și îi citez pe primari, mai ușor este astăzi să obții bani decât să obții avize pentru lucrări”, a spus liderul PNL. El a spus că pe umerii PNL apasă o mare responsabilitate.

„Vedeți că nu abordăm această victorie din în Parlament cu aroganță, cu promisiuni deșarte. Dar ce vă putem spune totuși. Bazați-vă pe noi că știm ce facem. Avem o echipă corectă, care se va ocupa, în parteneriat și sub supravegherea președintelui Klaus Iohannis, ca în cel mai scurt timp bugetul țării să fie adus în Parlament. Cred că asta este o așteptare a fiecărui primar. Și ne vom ține de această promisiune”, a spus deputatul PNL de Suceava.
Întrebat dacă județul Suceava va avea reprezentați în Guvern, Ioan Balan a declarat că momentan nu aceasta este prioritatea, ci formarea unui Guvern cu oameni competenți. „Este greșit să credem că Guvernul PNL va fi format din reprezentanții doar unor județe, fie ele chiar și campioane. Nu. Noi avem în față în principal următorul obiectiv. Să dăm țării un Guvern competent, cu oameni competenți, fără probleme de integritate, iar locul de unde vor izvorî acești oameni este mai puțin relevant”, a mai declarat Ioan Balan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava