Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea s-a întâlnit astăzi, 21 februarie, la Palatul Victoria, cu o delegaţie parlamentară condusă de Fred de Graaf, preşedintele Senatului olandez.

În cadrul întâlnirii, a fost subliniată dorinţa Guvernului României ca dinamica relaţiilor economice dintre cele două state să poată fi transpusă şi în dinamica relaţiilor politice, această vizită fiind un semnal important pentru mediul politic, pentru mediul de afaceri olandez, precum şi la nivelul percepţiei publice privind România.

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea a arătat că, în acest moment, la Bucureşti se lucrează la o serie de proiecte importante, precum descentralizarea, noua Constituţie şi schimbarea legii electorale. De asemenea, acesta a arătat disponibilitatea Executivului român de a dezvolta cât mai mult cooperarea economică româno-olandeză, stimularea de proiecte iniţiate de companii membre ale Asociaţiei oamenilor de afaceri olandezi, precum şi încurajarea legăturilor la nivelul autorităţilor locale. Una dintre temele pentru care viceprim-ministrul Dragnea a solicitat consultare şi posibilă expertiză de la partea olandeză a fost proiectul regionalizării, preşedintele Senatului, De Graaf punând accent pe importanţa păstrării echilibrului de dezvoltare regională, întărirea legăturii autorităţilor cu cetăţeanul, dar şi realizarea obiectivelor de dezvoltare locală.

Preşedintele Senatului olandez a apreciat nivelul bun al cooperării economice dintre cele două ţări, Olanda fiind printre cei mai importanţi investitori din România. Oficialul olandez a adăugat, de asemenea, dorinţa părţii olandeze de a intensifica legăturile cu autorităţile române în plan guvernamental şi parlamentar, cât şi în plan local.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava