Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a predat o lecție de viață astăzi la Universitatea ”Ștefan cel Mare”. El le-a vorbit studenților despre parcursul său profesional la invitația Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava.

”Astăzi am fost din nou student, sau cel puțin așa m-am simțit printre tinerii studenți din, Universitatea ”Stefan cel Mare”, Suceava, cărora le-am vorbit despre parcursul meu profesional. A fost o reală bucurie. Am apreciat interesul, entuziasmul și dorința de dezvoltare a tinerilor. Am avut o discuție liberă, le-am spus de parcursul meu, cu bune, cu rele, dar și cu învățăturile dobândite. Mai mult, am discutat și despre potențialul lor în ceea ce privește piața muncii, despre problemele cu care se confruntă, probleme a căror rezolvare sunt sigur că o putem găsi împreună. Felicit organizatorii pentru acțiunile ce le întreprind la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava, cu scopul de a ghida studenții în alegerile legate de începutul carierei. Totodată, îi mulțumesc doamnei Marcela Hurjui pentru invitația de a fi alături de ei în acest demers. Cu siguranță niciun drum nu este la fel, dar cu răbdare și perseverență putem realiza orice ne propunem!”, a spus Harșovschi.

Viceprimarul Harșovschi a predat o lecție de viață la USV. El le-a vorbit studenților despre parcursul său profesional (FOTO), 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava