Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Transport Metropolitan Suceava este autorizată, iar împreună cu Salcea, Adâncata, Bosanci, Ipotești, Mitocu Dragomirnei, Moara, Pătrăuți și Șcheia, municipiul Suceava va introduce transportul metropolitan.

”Prioritatea este cea de a asigura un sistem de transport în comun eficient, accesibil și durabil prin achiziționarea de mijloace de transport ecologice și nepoluante. Accesând PNRR, vom cumpăra autobuze electrice. Pentru primele 50 avem deja aprobarea, iar 30 sunt în așteptare. Valoarea totală a celor două proiecte este de 199.892.977,60 lei cu TVA (114.483.148,06 lei – proiectul aprobat și 85.409.829,53 lei – proiectul în așteptare). De la 1 ianuarie, A.D.I. va prelua transportul în toate localitățile menționate, cu operatorii existenți, până la venirea flotei electrice”, a declarat Harșovschi.

Viceprimarul Harșovschi anunță că Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Transport Metropolitan Suceava este autorizată, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava