MOPAN Suceava

Astăzi la Suceava vor ajunge 20 de tone de soluţie pe bază de clor. Viceprimarul Lucian Harşovschi a spus la Radio Top că din acestea vor ieşi 50 de cisterne de soluţie dezinfectantă cu care vor fi curăţate străzile şi trotuarele. El a mai declarat că 46 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean sînt cazate la Hotelul „Zamca”, iar 60 la Căminul Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret”, pus la dispoziţie de municipalitate. Totodată, viceprimarul a spus că a avut discuţii cu unii taximetrişti, care şi-au arătat disponibilitatea de a-i transporta gratuit pe medici şi asistenţi.

Într-o intervenţie telefonică la Radio Top, Lucian Harşovschi a mai spus că municipalitatea a alocat 200.000 de lei pentru TPL, iar şoferii şi ceilalţi angajaţi ai firmei şi-ar putea primi salariile mîine sau luni. Conform viceprimarului, TPL va beneficia de ajutor financiar de la primărie atîta timp cît încasările vor fi slabe din cauza crizei COVID-19.

Viceprimarul Harșovschi anunță că la Suceava vor ajunge astăzi 20 de tone de soluţie pe bază de clor cu care se vor curăța străzile și trotuarele, 3.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava