MOPAN Suceava

Municipalitatea va investi în perioada următoare în lucrări de modernizare a traficului pietonal, a anunțat joi viceprimarul Sucevei, liberalul Lucian Harșovschi. Harșovschi a declarat într-o conferință de presă organizată la sediul PNL că foarte mulți cetățeni au solicitat primăriei să reabiliteze aleile dintre blocuri dar și trotuarele reclamând că acestea au fost neglijate ani de zile. ”Aceasta este o cerință foarte mare a sucevenilor. Sunt foarte multe solicitări către primărie de modernizare unor alei foarte importante şi circulate care nu au fost reabilitate de foarte mult timp. S-a reabilitat aleea ce duce din strada Universității către strada Leca Morariu pe lângă Școala de Artă, o alee foarte circulată. O altă alee foarte importantă din centrul Sucevei cea care duce către fosta clădire a Șomajului a fost finalizată la începutul acestei luni. Este important pentru că foarte mulți cetăţeni au treabă la Agenția de Prestaţii Sociale şi la Şomaj”, a spus Harșovschi.

El a precizat că în prezent se lucrează la modernizarea unei alei foarte importante și anume aleea comercianților din piața mică. ”Este o lucrare foarte amplă de peste 1.000 de metri pătraţi care vor fi pavaţi. S-a găsit și soluția tehnică de a se face pantă dinspre magazine spre mijlocul aleii unde va fi o rigolă pentru colectarea apei. Lucrarea va fi terminată spre finalul lunii august. Totodată analizăm ca în perioada următoare să reabilităm o zonă din centrul Sucevei din staţia 22 decembrie care este încă cu pământ și pietriș. Dacă vrem să mergem pe lângă Liceul de Artă spre centru dăm de pământ şi pietriş și va trebui să reabilităm zona total pentru ca traficul pietonal să fie bun. Facem aceste eforturi împreună cu echipa noului PNL condusă de Ioan Bălan alături de care se află și viceprimarul Ovidiu Doroftei”, a încheiat Lucian Harșovschi.

Viceprimarul Harșovschi promite modernizarea traficului pietonal în municipiul Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava