Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat că și-a plătit taxele și impozitele locale pentru 2022 în această dimineață în sistem online.  El îi încurajez pe toți sucevenii să facă la fel, pentru că este mult mai simplu, se evită cozile și aglomerația.

”La fel ca în anii precedenți, acestea nu se majorează. Plata se poate face la casieriile primăriei (numerar sau card), astăzi, în intervalul orar 08:00 – 14:00, iar de mâine, între orele 08:00 – 18:00, dar și în conturile de trezorerie ale instituției. Având în vedere contextul actual, recomand plata online, pe www.ghiseul.ro, unde informațiile se procesează după 48 de ore, pentru cei care își fac cont.  Pentru a putea beneficia de bonificația de 10% (aplicată pentru impozitul pe teren, clădiri și mașini), termenul limită în care sucevenii pot face plata integrală a taxelor și impozitelor este data de 31 martie”, a declarat Harșovschi.

Viceprimarul Lucian Harșovschi și-a plătit taxele și impozitele locale online și îi încurajează pe suceveni să-i urmeze exemplul, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava