MOPAN Suceava

Viceprimarul PMP al comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, a fost schimbat din funcţie. Şedinţa Consiliului Local din Mitocu Dragomirnei în care s-a luat această hotărâre a avut loc astăzi, decizia fiind luată cu unanimitate de voturi. În cadrul discuţiilor, Radu Reziuc a fost informat că în Consiliul Local a fost formată o nouă majoritate. Acest lucru s-a întâmplat după ce preşedinţii Organizaţiilor PSD şi PNL din această comună au semnat o alianţă politică locală. Cu o zi înainte de şedinţa Consiliului Local, Radu Reziuc acuza faptul că alianţa dintre PSD şi PNL din această comună a fost făcută tocmai pentru a-l schimba din funcţie.

După şedinţa Consiliului Local şi după schimbarea lui din funcţie, Radu Reziuc a declarat că „din această zi îmi închei activitatea de viceprimar al comunei Mitocu Dragomirnei. PSD și PNL au hotărât aceasta pentru binele comunei! Plec cu fruntea sus și cu mulțumirea că alături de cetățenii comunei și împreuna cu ei, în doi ani de mandat am avut realizări frumoase! Doamne ajută tuturor! Vă imbratisez cu drag pe toți! Ușor, ușor… Încet, încet…”.

După demiterea lui Radu Reziuc, în funcția de viceprimar al comunei Mitocu Dragomirnei a fost ales președintele organizației locale a PSD, Toader Rățoi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava