MOPAN Suceava

Firma botoşăneană Victor Construct a contestat la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor licitaţia pentru amenajarea zonei de agrement Tătăraşi din municipiul Suceava. Victor Construct s-a clasat a doua în urma licitaţiei organizată de Primăria Suceava, licitaţie câştigată de firma suceveană Civica. Au mai depus oferte societăţile SUCT şi asocierea General Construct-Loial. Viceprimarul Marian Andronache a declarat că cei de la Victor Construct au contestat eligibilitatea dar şi oferta tehnică a firmei câştigătoare a licitaţiei. El a subliniat că Primăria Suceava va contura un punct de vedere pe care-l va înainta Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor sperând ca decizia să fie în favoarea municipalităţii.

Potrivit lui Andronache, Civica a câştigat licitaţia cu o ofertă de 5,52 de milioane de lei sumă care include TVA, cu mult sub valoarea estimată a investiţiei de 10,8 milioane de lei. Noua zonă de agrement a municipiului Suceava urmează să fie amenajată pe o suprafaţă de 3 hectare de teren, care cuprinde şi cele două lacuri, curăţate deja de administraţia locală în regie proprie, cu echipe de la Direcţia Domeniului Public din cadrul primăriei. Proiectul cuprinde debarcader pentru hidrobiciclete, pavilion de muzică, pavilion multifuncţional, teren de mini-golf, teren de sport şi un loc de joacă pentru copii. În perimetru vor fi realizate mai multe căi de acces, pietonale şi stradale, o clădire de grupuri sanitare şi un punct medical. Pentru finanţarea proiectului administraţia locală a împrumutat 10 milioane de lei de la CEC Bank.

Victor Construct a contestat licitaţia pentru amenajarea zonei de agrement Tătăraşi din municipiul Suceava, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava