Concert pascal
MOPAN Suceava

Prim ministrul României Victor Ponta a fost prezent joi seara, la Baisa, la recepţia lucrărilor de modernizare a Drumului Naţional 29 care face legătura între Suceava şi Botoşani. La Baisa, premierul Victor Ponta şi ministrul dezvoltării regionale Liviu Dragnea s-a întâlnit cu autorităţile judeţene şi locale din Suceava şi Botoşani, precum şi reprezentanţii constructorilor care au realizat investiţia, printre aceştia numărându-se şi omul de afaceri Dorinel Umbrărescu.

Premierul României a ţinut să-l felicite în mod special pe Dorinel Umbrărescu pentru modul în care compania acestuia a lucrat la modernizarea DN 29. „Vreau să mulţumesc în mod special constructorilor. Mă bucur foarte tare că acest drum între Botoşani şi Suceava a fost un proiect special. L-am început anul trecut în octombrie. Apoi am văzut imediat când aţi spus că s-au strâns materialele, că nu se lucrează. Şi iată că în zece luni îl avem făcut. Este un drum foarte modern şi arată ca un drum european. În rest, spun din nou că mă bucur atunci când cârtelile nu se verifică şi poate data viitoare nu mai sunt unii aşa de răutăcioşi. Eu mă bucur când se întâmplă ceva bun. A fost o promisiune pentru Botoşani şi pentru Suceava şi mă bucur că ne-am ţinut această promisiune”, a declarat Victor Ponta.

Investiţia în modernizarea DN 29 între Suceava şi Botoşani pe o distanţă de 40 de kilometri a fost realizată de firmele Spedition UMB, Tehnostrade, Arcada Company şi Consitrans. Valoarea contractului a fost de 68.374.102,68 de lei fără TVA. Lucrările au început în data de 7 octombrie 2013, iar potrivit contractului trebuiau finalizate pe 7 octombrie 2015.

Trebuie spus că pentru felul în care au realizat lucrările la modernizarea acestui drum, Consiliul Local al comunei Dumbrăveni i-a acordat omului de afaceri Dorinel Umbrărescu titlul de „Cetăţean de onoare al comunei”.

La inaugurarea lucrărilor de modernizare a DN 29 au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, primarul Sucevei, Ion Lungu, prefectul Florin Sinescu, dar şi mai mulţi parlamentari suceveni, printre care Ovidiu Donţu, Eugen Bejinariu, Neculai Bereanu, Constantin Galan, Mihai Neagu şi Cezar Cioată.

Victor Ponta a inaugurat lucrările de modernizare a DN 29 de la Suceava la Botoşani, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava