MOPAN Suceava

Primul – Ministru Victor Ponta a primit astăzi, 9 octombrie, la Palatul Victoria, o delegaţie a Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci din România.

La întâlnire au fost prezentate preocupările asociaţiei pentru atragerea unui număr important de companii semnificative din Turcia pentru a investi în ţara noastră, precum şi pentru promovarea în mod deschis a oportunităţilor de dezvoltare a afacerilor pe care le oferă România.

De asemenea, a fost exprimat interesul oamenilor de afaceri turci pentru consolidarea prezenţei lor pe piaţa din România şi pentru dezvoltarea exporturilor de produse fabricate în România, precum şi în ceea ce priveşte menţinerea sau creşterea locurilor de muncă în sectoarele pe care le acoperă. La reuniune au fost reprezentate companii din domeniul industrial mecanic şi electrotehnic, construcţiilor, prelucrării lemnului, din mediul bancar, al serviciilor şi media.

Primul – Ministru s-a interesat de modul în care asociaţia interacţionează cu autorităţile centrale şi locale, a făcut o serie de recomandări privind dezvoltările următoare pe sectoarele de interes strategic pentru România şi i-a asigurat pe membrii Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci de sprijinul Guvernului României pentru ca mediul de afaceri în care îşi desfăşoară activitatea să permită o dezvoltare a investiţiilor lor în ţara noastră.

Întâlnirea a avut loc în contextul preocupărilor Guvernului pentru consolidarea dialogului cu reprezentanţii mediului de afaceri şi pentru cunoaşterea mai bună a preocupărilor acestora în legătură cu politicile guvernamentale în domeniul economic şi social.

La reuniune au participat şi Mihai Voicu, ministrul delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri, Ömür Şolendil, ambasadorul Republicii Turcia la Bucureşti şi Huseyin Ibram, deputat în Parlamentul României.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava