MOPAN Suceava

Primul-ministru al României Victor Ponta salută decizia de astăzi, 25 aprilie a.c., a Comitetului pentru Afaceri Politice şi Democraţie din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliul Europei (APCE), luată cu unanimitate, de a nu da curs propunerii formulate în anul 2012 privind introducerea unei moţiuni pe tema funcţionării instituţiilor democratice din România.

Această decizie este o recunoaştere clară a evoluţiilor politice pozitive din România şi a implementării şi respectării de către autorităţile române a principiilor democratice şi ale statului de drept.

Primul-ministru consideră că la aceasta decizie au contribuit toţi membrii delegaţiei române la APCE, indiferent de apartenenţa politică a acestora, prin solidaritatea arătată cu acest prilej.

Această decizie vine şi ca urmare vizitei efectuate ieri la Strasbourg de Primul-ministru, împreună cu o delegaţie din care au făcut parte preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, ministrul de externe Titus Corlăţean, consilierul primului-ministru Gyorgy Frunda, ocazie cu care au fost prezentate pe larg evoluţiile politice din România şi proiectele de cooperare ale României cu organizaţia de la Strasbourg.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava