MOPAN Suceava

Premierul României, Victor Ponta, a declarat sâmbătă, la Suceava, că varianta regionalizării României cu opt regiuni este cea mai posibilă, dar nu poate să afirmă că este şi cea mai bună. Victor Ponta a precizat că din punctul său de vedere varianta formării regiunilor pe schema actualelor regiuni de dezvoltare din România ar fi posibilă, având în vedere că acestea funcţionează deja de câţiva ani. „În acest moment este nu e cea mai bună, dar e cea mai posibilă variantă. Pentru că în momentul în care deschidem cutia renegocierilor nu cred că o mai terminăm niciodată. Măcar cele opt regiuni funcţionează de ceva ani ca regiuni de dezvoltare. Şi avem şi Agenţiile de Dezvoltare Regională care pot funcţiona ca aparat tehnic al viitoarelor regiuni. Asta e propunerea noastră, însă nu e bătută în cuie”, a precizat Victor Ponta.
Premierul a spus că atât pentru formarea regiunilor, cât şi pentru revizirea Constituţiei României vor exista discuţii şi cu PDL, UDMR şi cu celelalte formaţiuni politice care vor fi reprezentate în Parlamentul României.
„Asta e propunerea noastră. Dacă va exista o soluţie mai bună nu spun că e bătută în cuie aceasta variantă”, a încheiat Victor Ponta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava