Muzeul Bucovinei

Actorul Victor Rebengiuc (87 de ani) s-a vaccinat anti-Covid, deși a fost infectat cu noul coronavirus anul trecut. Actorul nu este de acord cu protestele faţă de măsurile impuse de autorităţi în contextul epidemiologic și nici cu cei care nu vor să se vaccineze, notează click.ro.

Actorul Victor Rebengiuc a fost anul trecut diagnosticat cu Covid-19, însă a avut o formă ușoară a bolii. „Din fericire, nu a fost grav. L-am luat din pripă, din prima zi când am avut temperatură şi diaree. Ştiam că astea sunt nişte simptome. Am mers cu nevastă-mea (Mariana Mihuţ, n.r.), la spital, ne-au făcut analize de dimineaţa până seara, noaptea târziu ne-am întors acasă cu ordinul să stăm în casă două săptămâni”, a povestit actorul, invitat la emisiunea “ Insider politic” de la Prima TV, potrivit sursei citate.

După ce s-a vaccinat și a trecut și prin boală, Victor Rebengiuc se declară împotriva coronascepticilor, nefiind de acord cu protestele împotriva restricțiilor impuse de autorități.

Actorul l-a dat drept exemplu pe Bogdan Stanoevici, fost actor şi militant anti-mască, care a decedat după ce a negat vehement virusul. “Negi virusul şi mori din cauza lui. Din lupta contra, dar a fost mai tare virusul”, a subliniat Rebengiuc, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/victor-rebengiuc-s-vaccinat-dupa-ce-avut-coronavirus-negi-virusul-si-mori

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava