• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Victor Slav va reveni pe micul ecran din toamnă, cu un proiect ambițios la Kanal D. Este vorba despre emisiunea “Îmi place dansul”, pe care o va prezenta alături de Cristina Dorobanțu. Dansul l-a urmărit însă și în carieră, și în viața personală. Pe fostele iubite, Bianca Drăgușanu și Anda Adam, le-a cunoscut pe platoul emisiunii “Dansez pentru tine”, de la PRO TV, concurs pe care Victor l-a câștigat în 2009, notează click.ro.

„Mă face fericit că oferim bucurie atât telespectactorilor, cât şi concurenţilor. Va fi un show total, cu multă emoţie, cu o varietate de coregrafii şi concurenţi pregătiţi să facă faţă unor provocări uriaşe, în faţa unui juriu exigent. Abia aşteptăm să oferim premiul de 100.000 de lei! Cel mai bun să câştige!”, a spus Victor Slav, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/victor-slav-despre-momentele-de-cotitura-din-cariera-ce-spune-despre-pro-tv-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava