Veşti proaste pentru Victor Slav, care a fi fost prins în această primăvară la volan în timp ce era sub influența drogurilor. El a depus o plângere la Judecătoria Sighişoara pentru a-şi face dreptate, cerere care a fost respinsă recent de judecători. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu poate ataca decizia în termen de 30 de zile, potrivit click.ro.

Victor Slav a călcat pe bec în această primăvară când a fost oprit de poliţişti în trafic. Victor Slav se afla pe autostrada A3, la volanul bolidului său, un BMW seia 7. El ar fi coborât din mașină, la cererea oamenilor legii, dezorientat, incoerent și avea pupilele dilatate, reacție a consumului de droguri. Acesta ar fi fumat marijuana. De asemenea, Victor Slav ar fi fost foarte calm și ar fi cooperat cu poliția, acceptând să meargă la IML pentru a-i fi luate probe de sânge. Aparatul Drug Test – probă ce poate detecta rapid din salivă până la opt tipuri de substanţe psihoactive – a arătat că Victor Slav consumase cannabis, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/victors-slav-inchisoare-sau-amenda-dupa-ce-fost-prins-drogat-la-volan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava