• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Turcii de la Kanal D sunt porniţi, nu glumă! Îşi doresc cu tot dinadinsul să pună mâna pe cel mai dorit cuplu din showbiz-ul românesc, adică pe Victor Slav (35 de ani) şi Bianca Drăguşanu (33 de ani), potrivit click.ro.

“Sezonul acesta de primăvară este cel mai bine plătit, sunt bugete mai mari, aşa că prefer să apar în această perioadă”, le-a spus Bianca unor prieteni, conform sursei citate. Până când Victor îşi va intra în pâine la Kanal D, el a fost invitat, pentru început, la “Roata norocului”, noul sezon ce va fi difuzat în următoarea perioadă.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/victor-slav-si-bianca-dragusanu-angajati-la-pachet-de-kanal-d

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava