• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu se vor întâlni pentru prima oară față în față înr-o emisiune TV, după despărțirea-șoc din vara anului trecut. Blondina a acceptat provocarea de a apărea în emisiunea prezentată de fostul ei partener de viață, „Vulturii de Noapte” (Kanal D), potrivit click.ro.

În platoul emisiunii, Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au tachinat, iar prezentatorul i-a spus mamei fetiței lui că: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă!”. De față au fost și Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, dar cei doi nu au intervenit în dialogul dintre ei, potrivit wowbiz.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/victor-slav-si-bianca-dragusanu-pentru-prima-oara-fata-fata-la-tv-dupa-despartire

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava