MOPAN Suceava

Victoria Beckham a recunoscut, în premieră, că avea microfonul închis în majoritatea concertelor live cu trupa Spice Girls, informează contactmusic.com.

Potrivit The Sun, starul pop, care acum este designer de modă, obișnuia să mimeze în timp ce se afla pe scenă, iar piesele din repertoriul grupului Spice Girls erau de fapt interpretate de celelalte membre ale formaţiei – Emma Bunton, Mel C, Mel B şi Geri Halliwell.

Într-un interviu recent, Victoria Beckham a mărturisit, potrivit sursei citate: „Obișnuiu să-mi închidă microfonul și să le lase pe celelalte fete să cânte. Însă eu râd la urmă – acum, microfonul meu este dechis și dat tare, în sfârșit.”

Vedeta în vârstă de 41 de ani, singura care nu a reuşit să aibă o piesă care să ajungă pe primul loc în topul britanic după destrămarea formaţiei, a fost mereu modestă când a vorbit în public despre calităţile ei vocale, iar mulţi dintre fanii Spice Girls au bănuit că artista făcea playback în timpul concertelor. Acum, în mod surprinzător, bănuielile au fost confirmate pentru prima dată.

Cunoscută drept Posh Spice, Victoria a mai dezvăluit, conform aceleași surse: „Când toate fetele se distrau și dansau pe mese, eu eram mereu cea care verifica dacă masa respectivă e stabilă și nu se va prăbuși. Eu am fost mereu cea sensibilă. Din fericire, pentru că purtam mai mereu tocuri, dansam puțin și treceam neobservată, dar nu îmi era ușor. Mereu am fost mult mai rezervată decât celelalte fete.”

Victoria Beckham a mai spus că încă de pe atunci era interesată mai mult de modă, dezvăluind că din toată trupa ea avea cel mai mare buget pentru haine: „Întotdeauna am fost cea care iubea moda şi asta s-a dovedit a fi în favoarea mea, pentru că fetele primeau hainele gratis pentru că erau de proastă calitate, aşa că rămânea destul buget încât eu să-mi permit rochița Gucci.“, a mai povestit Victoria.

Planurile pentru un turneu organizat în 2017 pentru a marca împlinirea a 20 de ani de la lansarea single-ului ‘Wannabe’ al grupului Spice Girls au fost abandonate, după ce Victoria Beckham a refuzat să se implice, iar Mel C a decis să se retragă la rândul ei din acest proiect.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava