Concert pascal
MOPAN Suceava

Victoria Beckham a fost inclusă pe lista nominalizărilor pentru premiul ´Womenswear Designer´, din cadrul ediției British Fashion Awards de anul acesta, care va avea loc pe 23 noiembrie, notează contactmusic.com.

Fosta membră a trupei Spice Girls este luată în vedere pentru prestigioasa distincție, acordată de British Fashion Council, care a fost înmânată anterior unor designeri de top, cum ar fi John Galliano și Alexander McQueen.

Creatoarea de modă, în vârstă de 41 de ani – care a câștigat premiul ´Brand´ al evenimentului de două ori, în 2011 și 2014 – a fost aleasă de 800 de critici, lideri cheie din industria vestimentară, conform sursei citate.

Victoria – care este căsătorită cu David Beckham – este într-o competiție acerbă pentru premiu cu rivalii ei designeri Christopher Kane și J.W. Anderson.

Alte nominalizări îl includ pe Tom Ford, care este amintit pentru premiile ´Menswear Designer´ și ´Red Carpet´, iar pentru premiul Brand se luptă case de modă precum Alexander McQueen, Anya Hindmarch, Burberry și Stella McCartney.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul ceremoniei cu invitați de seamă, care va avea loc la London Coliseum pe 23 noiembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava