MOPAN Suceava

Victoria Beckham a dezvăluit că va realiza o colecție vestimentară mai accesibilă pentru femeile cu un buget redus, notează contactmusic.com.

Designer-ul, în vârstă de 41 de ani, poate încasa până la 3.650 de lire pentru o poșetă, dar a decis să facă o linie ˝superbă˝, care să fie accesibilă femeilor care nu-și permit să cumpere articolele ei costisitoare.

Victoria a împărtășit: ˝Mi-ar plăcea să creez haine superbe pentru femei care nu-și permit să achite prețurile de designer.˝

Versace și Balmain au colaborat cu magazinul H&M, iar Victoria recunoaște că se simte obligată să urmeze exemplul și să realizeze o versiune mai ieftină a hainelor sale, conform sursei citate.

Ea a spus: ˝Vreau să le fac pe femei să se simtă sexy – indiferent de bugetul lor.˝

Pe de altă parte, creatoarea de modă – a cărei companie are o cifra de afaceri anuală de 30 de milioane de lire și 100 de angajați – spune că îi place să aibă grijă de echipa ei, iar acest lucru poate însemna uneori un tratament cu câte o vizită a unui star hollywoodian, cum ar fi Tom Cruise.

Ea a explicat: ˝Nu i-am anunțat dinainte, dar a stat cu ei o întregă după-amiază. A apărut în costumul său de aviator, cu o jachetă de piele, arătând ca personajul Maverick, iar fetele aproape că au leșinat. Când a plecat le-am spus: ´Nu vi se întâmpla asta dacă lucrați la Gucci, fetelor!´ Cred că este important să am grijă de echipa mea deoarece nu aș fi unde sunt dacă ea nu ar exista.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava