Victoria Beckham i-a mulţumit soţului ei, David Beckham, pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat de-a lungul carierei sale şi a mărturisit că este „un soţ incredibil”.

Vedeta în vârstă de 44 de ani – care are patru copii împreună cu David, pe Brooklyn, în vârstă de 19 ani, pe Rome, în vârstă de 15 ani, pe Cruz, în vârstă de 13 ani, şi pe Harper, în vârstă de şase ani – a spus că nu ar fi reuşit să aibă atât de mult succes fără ajutorul soţului ei, care a încurajat-o să îşi urmeze visele.

Într-un interviu recent, Victoria a declarat, conform contactmusic.com: „Sunt atât de norocoasă să am sprijinul unui soţ incredibil. El m-a încurajat merez să îmi urmez visele şi pasiunile. Dacă nu era el să mă sprijine şi acasă, de asemnea, mi-ar fi fost foarte greu. Chiar suntem egali în tot ce facem, acasă, cu copiii. El face totul posibil. El este acasă pentru a pregăti copiii de şcoală, el găteşte cina, el face temele cu copiii. Este cel mai fantastic soţ şi tată. Când sunt acasă, asta fac şi eu. Totul este despre a împărţi sarcinile, de a fi parteneri în toate.”

Nu este pentru prima dată când Victoria Beckham îşi laudă soţul. Într-un interviu anterior ea a spus despre el, potrivit aceleaşi surse: „Sunt foarte mândră de tot ce am realizat până acum, dar nu aş fi reuşit pe cont propriu – am oameni minunaţi în jurul meu. Am o familie care mă sprijină cu adevărat. Nu aş fi făcut nimic dacă nu l-aş fi avut pe David; este un soţ minunat, care mă sprijină în toate şi care mă inspiră atât de mult… Etica muncii sale este incredibilă şi este cel mai tare soţ şi devotat tată. Cred că pentru a reuşi în viaţă trebuie să te accepţi, decât să ai pretenţia ca alţii să o facă. Este minunat să primeşti un compliment de la soţul tău, de la copiii tăi, de la o altă femeie, dar, de asemenea, trebuie să te faci singură să te simţi bine.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava