Concert Pascal

Victoria și soțul ei, David Beckham, și-au cumpărat recent o casă în Londra, în valoare de 40 de milioane de lire sterline, iar creatoarea de modă a apelat la serviciile prietenei sale Kelly Hoppen, care este designer de interioare, pentru a-i redecora întreaga casă și pentru a-i amenaja o bucătărie în stil ‘James Bond’, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat: ”Victoria plănuiește o redecorare a întregii proprietăți. Este dispusă să dea jumătate de milion de lire sterline numai pentru o bucătărie în stil James Bond. Nici nu va mai arăta ca o bucătărie când va fi gata amenajată; aragazul, frigiderul, vor dispărea în blocuri de marmură la apăsarea unui buton. Deasemenea, Victoria vrea să-și crească singură legumele – salate macrobiotice, germeni de salată și restul – într-o grădină, care va fi special amenajată în curte.”

Proprietatea, care are șapte dormitoare și opt băi, va mai include zone de recreere pentru copiii cuplului – Brooklyn, 14, Romeo, 11, Cruz, opt, Harper, doi – și ‘un bârlog de bărbat’ pentru David, care mai vrea și o cameră întunecată pentru a se ocupa de pasiunea sa: fotografia.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava