Concert pascal
MOPAN Suceava

Victoria și soțul ei, David Beckham, și-au cumpărat recent o casă în Londra, în valoare de 40 de milioane de lire sterline, iar creatoarea de modă a apelat la serviciile prietenei sale Kelly Hoppen, care este designer de interioare, pentru a-i redecora întreaga casă și pentru a-i amenaja o bucătărie în stil ‘James Bond’, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat: ”Victoria plănuiește o redecorare a întregii proprietăți. Este dispusă să dea jumătate de milion de lire sterline numai pentru o bucătărie în stil James Bond. Nici nu va mai arăta ca o bucătărie când va fi gata amenajată; aragazul, frigiderul, vor dispărea în blocuri de marmură la apăsarea unui buton. Deasemenea, Victoria vrea să-și crească singură legumele – salate macrobiotice, germeni de salată și restul – într-o grădină, care va fi special amenajată în curte.”

Proprietatea, care are șapte dormitoare și opt băi, va mai include zone de recreere pentru copiii cuplului – Brooklyn, 14, Romeo, 11, Cruz, opt, Harper, doi – și ‘un bârlog de bărbat’ pentru David, care mai vrea și o cameră întunecată pentru a se ocupa de pasiunea sa: fotografia.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava