Concert pascal
MOPAN Suceava

CS Universitatea II Suceava şi-a luat o binemeritată revanşă în faţa ocupantei locului secund a Diviziei A de handbal masculin, ACS Interhandball Bucureşti. Dacă în al doilea meci al turului de campionat bucureştenii îi învibgeau pe suceveni cu 36-19, de această dată sportivii pregătiţi de Răzvan Bernicu s-au impus cu 35-24 (17-11). Meciul a contat pentru runda a XV-a a eşalonului second al handbalului masculine românesc şi s-a disputat la finele săptămânii trecute în sala LPS.

Oaspeţii au avut un început mai bun de meci reuşind să se afle la cârma jocului până în minutl 15. Din acest moment însă, pe fondul unei apărări bune şi a unui joc pe conrtaatac efficient, sucevenii au răsturnat situaţia şi la pauză conduceau cu 17-11. Repriza a doua a fost la discreţia gazdelor care s-au distanţat decisiv şi s-au impus la finalul meciului cu ACS Interhandball Bucureşti cu 35-24.

CSU II Suceava: Spiridon, Ilii – Ţigănaşu (11 goluri), Petrea (7), Smeu (4), Burlacu (2), Olariu (2), Camilari (2), Negruşeri (2), Sandu (2), Dumitraş (2), Aldica (1), Loik.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava