MOPAN Suceava

În etapa a II-a a turneului play-out al Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava a primit sâmbătă 7 septembrie pe stadionul ”Unirea” vizita echipei CSUAV Arad. Elevii antrenorului Constantin Vlad au ”interpretat” o cu totul altă ”partitură” față de jocul cu CS Năvodari și s-au impus clar cu 36-0.

Primele puncte ale sucevenilor au venit din lovitura de pedeapsă transformată de Ionuț Flutur, jucător revenit în primul XV după o accidentare. Scorul a devenit 10-0 puțin după jumătatea primei reprize când Ștefăniță Rusu a profitat de indecizia apărătorilor arădeni și a culcat balonul în terenul lor de țintă. Eseul a fost transformat de același Flutur. La pauză a fost 17-0 pentru CSM Bucovina Suceava în meciul cu CSUAV Arad, arbitrul de centru acordând gazdelor un eseu de penalizare pentru o infracțiune a arădenilor în urma unei grămezi la doi metri de terenul lor de țintă. Flutur nu a greșit ținta nici de această dată.

Dezorganizarea în cadrul formației oaspete s-a menținut și în partea secundă a partidei și CSM Bucovina Suceava a profitat din plin. Oprea a majorat scorul după o încercare reușită în debutul reprizei a doua. Flutur a transformat și stabela de marcaj s-a oprit la 24-0.

Până la sfârșitul meciului gazdele au mai reușit două eseuri prin același Ștefăniță Rusu și prin Buzatu. Flutur a transformat doar una dintre încercări, balonul trimis de le lovind una din bările butului advers. Așadar, scorul final al partidei dintre CSM Bucovina Suceava – CSAV Arad a fost 36-0 și sucevenii și-au trecut în cont cinci puncte pentru că au marcat mai mult de patru încercări. Jucătorii pregătiți de Constantin Vlad au avut o evoluție mult mai inspirată decât la jocul cu CS Năvodari și s-au impus fără drept de apel în fața arădenilor. Deși jocul a fost influențat de vântul care a suflat pe toată durata partidei, gazdele s-au adaptat mai bine și i-au depășit net pe adversarii lor.

”Am jucat mult mai bine decât în partida cu CS Năvodari și în consecință am câștigat clar. A contat foarte mult și revenirea unor jucători cu experiență ca Nichiforiuc și Flutur, dar și faptul că grație eforturilor făcute de Primăria și Consiliul Local am primit sprijin financiar. Le mulțumim pentru acest lucru și sper să continuăm șirul victoriilor.

În pofida faptului că am pierdut acasă cu CS Năvodari, am avut oarecum șansă pentru că în mod surprinzător RCM Galați a câștigat pe litoral cu 29-26. Dacă vom avea tot lotul apt, cred că putem câștiga la Galați, așa cum am făcut-o și în meciul din cadrul sezonului regulat” a declarat antrenorul Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava