Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala ”Unirea” a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute meciul dintre CSM Suceava și Bravol Brașov. Partida a fost dominată de gazde care s-au impus la final cu 3-0 (14, 23, 9).
Experiența superioară a sucevenilor a fost clară în primul set încheiat la 14. Foarte tinerii jucători brașoveni s-au ”ambalat” în partea secundă și profitând și de indecizia elevilor lui Victor Pancu au fost foarte aproape de o surpriză. Totuși, plusul de luciditate al sucevenilor la sfârșitul setului a avut câștig de cauză și scorul ajuns la 2-0. Ultimul set nu a avut istoric, mai rău ca primul, punctele oaspeților fiind de fapt greșeli de serviciu sau preluare ale jucătorilor formației gazdă.
”A fost un meci destul de ușor, așa cum am anticipat de altfel, doar setul al doilea a fost mai echilibrat. După primul set câștigat lejer am hotărât să introduc în teren și pe cei mai tineri.
Sincer, nici nu poate exista un termen de comparație între meciurile cu Steau, respectiv acesta cu Bravol Brașov. La o așa diferență nici nu te poți concentra la un joc cu o formație atât de tânără și neexperimentată.
În etapa următoare vom avea parte de un meci dificil pe terenul celor de la Tricolorul Ploiești și sper să ne descurcăm.
În ceea ce privește viitorul echipei noastre, așa cum am mai menționat și cu altă ocazie, vom încerca să ne adaptăm și să vedem ce se va întâmpla.
Pentru formația CSM Suceava în partida cu Bravol Brașov au evoluat: Sasu, Huțuleac, Pietraru, Someșan, Ștefură, Giurcă, Orășanu, Gontariu, Tanasă, Amariei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava