Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava s-a temut de meciul din cadrul etapei a X-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, când la finele săptămânii trecute în sala ”Unirea” a întâlnit gruparea Știința Bacău. Sucevenii știau că oaspeții au o formație competitivă, mai ales că în tur băcăuanii câștigaseră pe teren propriu cu 3-0.
Evoluând peste așteptări, elevii profesorului Victor Pancu și-au luat o binemeritată revanșă impunându-se cu același scor cu care pierduseră în prima parte a campionatului, 3-0. Totuși, sucevenii au câștigat mult mai clar pe seturi, la 13, 22 și 11, față de modul în care au cedat la Bacău, la 20, 20 și 19.
Primul set au derbiului CSM Suceava – Știința Bacău a fost echilibrată până la scorul de 4-4, pentru ca apoi dominarea gazdelor să fie totală. Sucevenii au condus pe rând cu 11-6, 20-10 pentru ca să câștige setul în final la 13.
Setul secund a fost cel mai aprig disputant, băcăuanii fiind la ”cârma” jocului până la 14-14. Din acest moment, plusul de experiență al jucătorilor de la CSM Suceava și-a spus cuvântul și voleibaliștii pregătiți de Victor Pancu s-au impus cu 25-22.
Oaspeții s-au ”pierdut” complet în setul al treilea care a fost adjudecat de suceveni cu 25-11! Succes clar cu 3-0 și CSM Suceava și-a consolidat locul II în clasamentul seriei est a Diviziei A2 și practic nu mai poate pierde calificarea în play-off.
”A fost o victorie clară și frumoasă, un succes care ne apropie și mai mult de obiectivul propus. Le mulțumesc jucătorilor mei pentru modul în care au abordat jocul. Chiar dacă oaspeților le-au lipsit doi sportive de bază, acest lucru nu diminuează meritul jucătorilor noștri” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în partida cu Știința Bacău au evoluat: Sasu, Andone, Orășanu, Pietraru, Huțuleac, Ștefură, Gontariu, Amariei, Lupuleasa și Mihuț. În etapa a XI-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava va sta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava